Berend – Meesterslijpers – Hoofddorp

Deze cursus gevolgd met een groepje familie leden. Wij eten graag sushi en waren erg nieuwsgierig hoe we dit zelf ook eventueel konden maken. Op internet hebben wij Rie gevonden, en al heel snel een datum geprikt. Het contact was super snel en duidelijk. Dat was al heel fijn . Toen de sushi cursus bij ons thuis gevolgd in Hoofddorp. Rie kwam helemaal naar ons toe, en nam eigenlijk alles mee. Wij zorgden alleen voor een paar scherpe messen, maar dat was geen probleem.  De cursus was super duidelijk en leerzaam. We hebben alles geleerd wat we wilden weten, en het was ook nog eens reuze gezellig.  Wij hebben de dag erna gelijk inkopen gedaan voor de producten en zijn druk aan de slag om wat we geleerd hebben te verbeteren en lekkere te experimenteren.  Ik raad deze cursus iedereen aan die wil leren hoe je sushi maakt. Je kan Rie ook heel goed thuis ontvangen.