Shanna – Den Haag

Beste Rie,
Wat betreft de sushi workshop: in één woord Fantastisch! Je doet dit met een ongelooflijk gevoel voor humor waardoor het ijs meteen gebroken is bij de deelnemers die elkaar vaak niet zo goed kennen. Daarbij weet je ook heel veel te vertellen over Japan en de sushi tradities wat het geheel natuurlijk nog extra interessant maakt. Hieronder een aantal reacties die ik heb gekregen:

Bij deze nogmaals mijn haaaartelijke dank voor de superleuke avond afgelopen donderdag in het Novotel City Centre Den Haag. Ik heb vrijdag niet gewerkt maar vanochtend waren we het er hier allemaal gloeiend over eens: Echt helemaal geweldig!
T was een hele leuke workshop, énige dame die ‘les gaf’ en sowieso een hele leuke -niet al te grote- groep mensen bij elkaar.

Ik wilde je nog even bedanken voor de hele leuke avond gisteren. Leerzaam , gezellig en ook vooral lekker.. . en een heel leuke presentatie van Rie.

Weet niet of je het al hebt gehoord maar we hebben een geweldige sushi-workshop gehad bij het Novotel in Den haag. Het was perfect georganiseerd en verschrikkelijk gezellig.

Wat was het onwijs leuk en gezellig. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor deze fantastische avond.

Ik wil Rie nogmaals bedanken en hoop dat we haar in de toekomst nog eens mogen benaderen voor zo’n super workshop.